Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΠΟΥ ΠΑΜΕ; ... ΝΤΟΥΓΡΟΥ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ; ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙ;



ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ: ΤΟΠΟΣΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΟ-ΣΗΜΟ!;


Μόνο μια … ξεπερασμένη από την ιστορική στιγμή δημοτική αρχή, που έχει μάθει τόσα χρόνια να διαχειρίζεται προϋπολογισμό του ελληνικού δημοσίου, να πληρώνει και να πληρώνεται από το φόρο του Έλληνα Πολίτη (και του Μανιάτη Πολίτη!) μπορεί ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ! ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΟ;! ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;!

* Μόνο μια τέτοια δημοτική Αρχή, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ -  ΩΦΕΛΕΙΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ;

* Μόνο μια τέτοια δημοτική αρχή, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ!

* Μόνο μια τέτοια δημοτική αρχή, ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ, ΟΥΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!...

* Μόνο μια τέτοια δημοτική αρχή, ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΕΡΑΡΧΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ, ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ  (ΕΞΟΔΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΣΟΔΑ) ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ! Δηλαδή, απολύσεις δημοτικών υπαλλήλων, αύξηση φόρων και τελών, μέχρι που να καλυφθούν τα έξοδα που δημιούργησε!!!

Και επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να ανακαλύψουν στα γραφόμενα μας ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ, σύμφωνα με την φαιά ουσία που διαθέτουν και την παλιά εποχή που... ζουν, αναρωτιόμαστε με κοινό νου:

> ΕΠΡΕΠΕ ή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΤΑΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΥΛΟΠΟΗΣΗΣ ΤΟΥ;

> ΕΠΡΕΠΕ ή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΩΦΕΛΕΙΑ;

> ΕΠΡΕΠΕ ή ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ; Ή ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΛΛΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ … ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΜΕΣΑ)

> ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΕΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΗΣ;

> ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ», ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦΗΣΕΙ ΞΕΝΟ - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ;! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

> ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ «ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΕΡΓΟ», ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΡΓΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ 350.000 ΕΥΡΩ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ;! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!;


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ—ΤΕΛΟΣ:

***ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!

***ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ» - Ο «ΦΤΩΧΟΣ ΣΥΓΓΕΝΗΣ» ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ (Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥ!) ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ  ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩ-ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ - ΦΟΡΕΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ! ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΆΛΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΜΑΝΙΑΤΗ! ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ (ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ-ΦΟΡΕΙΣ) ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ…
***ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Ο … Σ ή Ο Μ
, ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ & ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ! ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙ, ΌΤΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ Ο Σ & Ο Μ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ … ΚΟΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ! ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΙ ΤΟΝ Σ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ. ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ! Ο ΓΝΩΡΙΖΩΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ (ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ...) ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ (ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟ…) ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!


Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ;

Η σημερινή δημοτική αρχή έφερε (ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ!) στο δημοτικό συμβούλιο και ενέκρινε την ολοκλήρωση του έργου! Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι από το συγκεκριμένο δημοτικό συμβούλιο απουσίασαν ΟΙ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!! Αυτοί που σήμερα μιλάνε για … σκοινί επιτήρησης στο σπίτι του … κρεμασμένου!

Λέμε «ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ» γιατί δεν μπορείς να αφήσεις ημιτελές ένα έργο (ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ—ΚΟΣΤΟΥΣ!) που ξεκίνησε η προηγούμενη δημοτική αρχή ΝΑ … ΡΙΜΑΞΕΙ! Έτσι, είναι σαν να πετάμε τόκους και κεφάλαιο που έτσι κι αλλιώς θα πληρώσουμε ως Μανιάτες, στα σκουπίδια!

Όμως, συνεχίζει η παρούσα δημοτική αρχή ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αυτού του έργου, όταν ολοκληρωθεί! Συνεχίζει να μην ξέρει και να μην ερευνά με ποιο τρόπο μπορεί να έχει έσοδα που θα ξεπληρώνουν τα δάνεια! Συνεχίζει, επομένως, να πιστεύει απλά: ΑΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΜΑΝΙΑΤΗΣ!

Η σημερινή αρχή ξαναδανείζεται όπως η προκάτοχος της (ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ!) αλλά και εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο! Όπως η προηγούμενη δημοτική αρχή Λεύκτρου ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΜΑΝΗΣ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΈΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ (τότε που … έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα!)… ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ … ΤΟΠΟΣΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ
ΕΠΙΤΗΡΟ-ΣΗΜΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΠΑ; Δηλαδή, η χρηματοδότηση του με πόρους της Ευρώπης και όχι του μανιάτη δήμου;! Δεν μπορούσαν να εκτιμήσουν την ωφέλεια αλλά και το κόστος (π.χ. την αφαίρεση πόρων από άλλα πιο «πεζά» αλλά άκρως επείγοντα έργα του δήμου ή τον κίνδυνο της οικονομικής επιτήρησης του δήμου);

Το μόνο που έκανε η παρούσα δημοτική αρχή είναι να ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ … ΤΡΙΜΕΛΗ ΕΞΩΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΟΪΚΑ την διοίκηση του έργου!!!
Επειδή αυτοί ξέρουν το καλό της Μάνης, που αγνοεί και δεν μπορεί να το υπερασπιστεί ο Δήμαρχος και τα στελέχη του;;;

ΞΕΧΝΑΕΙ η παρούσα δημοτική αρχή πως ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΊΝΑΙ) ΟΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ! Και επειδή όλοι μαζί δεν μπορούν ΕΧΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!
Και όχι να κάθεται σαν … φτωχός συγγενής, χωρίς γνώμη, να παρακολουθεί αυτούς που θα σχεδιάσουν για το Δήμο και το Ανοιχτό Θέατρο Μάνης, εκείνο που θεωρούν καλό… Κανένας Σ και Μ δεν μπορεί να στέκεται πιο μπροστά από τον Πολίτη της Μάνης! Μπορεί μόνο να βοηθήσει… Και πρέπει να βοηθήσει γιατί και εμπειρία και δύναμη και θέληση έχει… Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΗΣ! Και δεν φταίει αυτός! Στη φύση ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΕΝΟ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ!

ΚΑΙ ΝΕΟ ΧΡΕΟΣ!

Το χειρότερο για την παρούσα δημοτική αρχή είναι ότι αφού αναγκαστικά αναλαμβάνει ΑΥΤΌ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΕΟΣ από την προηγούμενη δημοτική αρχή Λεύκτρου, αφού αναγκάζεται να προχωρήσει και σε νέο δάνειο για να ολοκληρωθεί αυτό το … απρογραμμάτιστο και ασχεδίαστο έργο, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΡΕΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ!!! ΣΗΜΕΡΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000.000 ΕΥΡΩ!!!

Από την μια πλευρά διαλαλεί ότι «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ!» ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΙΠΟΤΑ και από την άλλη ΚΑΝΕΙ ΕΞΟΔΑ που τα περισσότερα δεν είναι απαραίτητα
OTAN ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ! Η ΛΟΓΙΚΗ «ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!

ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ! Που πάει να πει: Απολύσεις από το δήμο, και αύξηση μέχρι των δημοτικών φόρων και των τελών...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου